Neem contact op!
085-0605111
24/7
Bij spoed altijd bereikbaar!

Groepenkast vervangen

Groepenkast

Het zelf aanpakken van de groepenkast, ook wel de meterkast of stoppenkast genoemd, is voor de meeste mensen, geen optie. Wij helpen u hier echter graag bij. Of u nu een huis heeft waarbij u de volledige meterkast vervangen wilt hebben door een nieuwe groepenkast, of als u een extra groep wilt hebben, wij kunnen dit voor u regelen. Bij de installatie van een nieuwe groepenkast, krijgt u van ons ook nog een jaar servicegarantie, naast de fabrieksgarantie.

Groepenkast vervangen

Wilt u uw oude meterkast vervangen? Als u met ons contact opneemt kunnen we binnen  twee weken bij u langskomen om een nieuwe groepenkast te installeren. Heeft het vervangen van de meterkast urgentie omdat bijvoorbeeld de aardlekschakelaars niet meer werken, dan komen wij nog dezelfde dag bij u langs. De installatie van de groepenkast kan binnen twee uur worden uitgevoerd. Heeft u nog een oude stoppenkast, aarzel dan niet om contact op te nemen. Als wij uw volledige groepenkast vervangen, krijgt u van ons een jaar servicegarantie. De fabrikant geeft daarnaast ook nog eens 10 jaar garantie op de groepenkast zelf.

Groepenkast uitbreiden

Er kunnen verschillende redenen zijn om een extra groep in de groepenkast te nemen. Als u overgaat naar elektrisch koken of als u zonnepanelen op het dak laat leggen, heeft u een extra groep nodig. Woont u in een iets ouder huis, dan kan het zo zijn dat er overbelasting plaatsvindt in de meterkast door de hoeveelheid apparatuur zoals wasmachine, wasdroger, vaatwasser, etc. Ook in dat geval kan het voor u handig zijn, om een extra groep te laten plaatsen. Ook bij vragen over een extra groep, kunt u vrijblijvend contactmet ons opnemen.