Neem contact op!
085-0605111
24/7
Bij spoed altijd bereikbaar!

Groepenkasten vervangen

Bij het vervangen van uw groepenkast wordt als extra service garantie gegeven. Houtman Elektrotechniek geeft op de installatie van de groepenkast één jaar garantie. Daarnaast ontvangt u nog eens 10 jaar garantie van de fabrikant op de groepenkast zelf. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel opgedane ervaring in het uitvoeren van grote en kleine projecten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het vervangen van een groepenkast met garantie

Heeft u een verouderde groepenkast waarvan de aardlekschakelaars niet meer werken? Of heeft u een uitbreiding aan uw groepenkast nodig? Dan bent u bij Houtman Elektrotechniek aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in een uitgebreid werkgebied. Komt u uit de regio van Amersfoort, Utrecht, Barneveld, Ede, Veenendaal, Woudenberg of Arnhem? Dan helpen wij u graag bij het verwezenlijken van een van uw elektrotechnische projecten. Met geheel op maat gemaakte groepenkasten kunnen wij u precies aanbieden wat goed bij uw huis past. Wanneer u een groepenkast wilt laten vervangen, geven wij u de garantie van de beste service. Ook voor andere projecten zoals het aanleggen van domotica apparatuur stellen wij ons graag beschikbaar.

Maak gebruik van onze spoeddienst

Bij het vervangen van een groepenkast, is het natuurlijk wel zo fijn om garantie te ontvangen. Als erkende installateur leggen wij de focus op het leveren van de beste service. Ook in geval van spoed kunnen wij u van dienst zijn. Ruikt u een brandlucht in uw meterkast? Of werken uw aardlekschakelaars niet meer? Bel dan direct met 085 0605 111. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor noodsituaties.